Viking XL

Kun aika on ottaa rennosti! Viking XL on nimensä mukaisesti muhkea lepotuoli, joka kahmaisee istujan syleilyynsä. Viking on recliner eli mekanismituoli, jonka voi säätää kahvalla helposti kolmeen asentoon. Taaksepäin nojatessa selkänoja laskeutuu ja jalkarahi kääntyy esiin. Viking-tuoli oon erittäin kestävä ja mukava istua sillä sen pehmusteena käytetään korkealaatuista Luxlon®-kylmävaahtoa. Personoi mieleiselläsi verhoilulla!

Tuotetiedot

Rakenne


Runkomateriaali

  • Kerto®puu
  • Vaneri
  • Massiivipuu

Istuinpehmuste

  • Materiaali: Luxlon®-kylmävaahto
  • Istuinkorkeus 55 cm, istuinsyvyys 48 cm

Selkäpehmuste

  • Materiaali: Luxlon®-kylmävaahto

Istuinmekanismi

  • Tuotteessa on kahvakäyttöinen, keinuva ja pyörivä mekanismi
  • Tuotteessa on manuaalinen niskaosan säätö

Verhoilu


Kankaat ja nahat

Käytämme tuotteissamme vain luotettavien toimittajien korkealaatuisia huonekalukankaita ja nahkoja. Voit valita tuotteen verhoilun pääsääntöisesti kymmenistä vaihtoehdoista. Kysy lisätietoa palvelevasta myymälästäsi.

Jalkasarja


Tuote on varustettu mekanismin omalla jalalla.

Katso jalkamallit >

Takuu


Tavoitteemme on varmistaa, että jokainen asiakas on tyytyväinen tuotteeseemme. Myönnämme tuotteillemme pääsääntöisesti 10 vuoden runko- ja jousitakuun. Tutustu tuotekohtaisiin takuuehtoihin myymälässä.

Sertifikaatit


Tuotteessa käytetylle kimmovaahdolle on myönnetty kansainvälinen CertiPUR®-sertifikaatti, joka takaa että tuote ei sisällä allergisoivia ja pölyäviä materiaaleja. Avainlippu­tunnus kertoo kotimaisesta valmistuksesta. Lue lisää materiaalien sertifioinneista↪.

 

      

Kokoonpanot


Viking XL recliner mittatiedot

 

Esitettyjen mittojen toleranssi on +/-3 cm. Huonekalun mittoihin vaikuttaa valittu verhoilumateriaali, -tapa ja kokoonpano.

Mistä tuotteita voi ostaa


Tuote on saatavilla valikoiduissa itsenäisissä huonekaluliikkeissä ympäri Suomen. Kysy suosikkituotettasi lähimmästä huonekalukauppiaaltasi. Katso kaikki Unicon jälleenmyyjät↪.

 

Kotimaiset sohvat ja nojatuolit

Olivia

Sohva

Viivi

Moduulisohva

Mila

Nojatuoli