Sensus

Sänkymallisto

Sensus-vuoteen ytimenä on viscoelastinen erikoispehmuste, jonka päälle yhdistimme skandinaavisen selkeän muotoilun, laadukkaat ja tarkkaan valikoidut materiaalit sekä tinkimättömän työn laadun. Valitse oma Sensus-vuoteesi runkopatjalla tai moottoroidulla mekanismilla.

Sensus-runkosänky

Tyylikäs Sensus-runkosänky on kestävä kokonaisuus, joka on valmistettu korkealuokkaisista verhoilu- ja pehmuste­materiaaleista. Sängyn runkomateriaali on kotimainen Kerto®puu. Viimeistele oma Sensus-runkosänky vuoteen mukaisesti verhoillulla päädyllä.

 

Saatavilla olevat vuodeleveydet:

  • 160 x 200 cm

 

Päätyleveys:

  • 160 cm

 

Allergiavapaa ja pölyämätön materiaali:

  • Tuotteessa käytetylle vaahtomuoville on myönnetty kansainvälinen CertiPUR-sertifikaatti.

 

Sensus-moottorisänky

Elegantisti, kestävillä saksalaisilla Okin-moottoreilla säätyvä Sensus-sänky on valmistettu korkealuokkaisista pehmuste­materiaaleista. Sängyn runkomateriaali on kotimainen Kerto®puu. Sensus-moottorisängyn langattomalla kauko­säätimellä säädät sängyn molempia päitä itsenäisesti toisistaan riippumatta. Viimeistele Sensus vuoteen mukaisella kankaalla verhoillulla päädyllä.

 

Saatavilla olevat vuodeleveydet:

  • 180 x 200 cm

 

Päätyleveydet:

  • 180 cm

 

Allergiavapaa ja pölyämätön materiaali:

  • Tuotteessa käytetylle vaahtomuoville on myönnetty kansainvälinen CertiPUR-sertifikaatti.

 

Sensus Memory on vuode, joka mukautuu nukkujansa mukaan

Sensus Memory -vuoteet muodostuvat sängyn laadukkaasta tukivaahdosta sekä muhkeasta 10 cm vahvuisesta käännettävästä Memory-petauspatjasta (Medium- ja Soft-jäykkyydet). Viscoelastinen materiaali mukautuu kehon painopisteisiin ja antaa erinomaisen tuen esimerkiksi selkäkivuista kärsivälle.

Sensus Memoryn jouseton rakenne tarjoaa rauhoittavan nukkumis­kokemuksen, joka yhdessä keveän ja painottoman tunteen ansiosta vähentää mm. yöllistä kääntyilyn tarvetta. Materiaali jakaa kehon painon tasaisemmin ja laajemmalle alalle, jolloin pintapaine pienenee. Tämän johdosta pinta­verenkierto paranee, ja kääntyilyn tarve vähenee. Tällöin yöllinen syvän unen määrä kasvaa, ja heräät aamulla paremmin levänneenä.

 

Certipur-sertifiointi

Tuotteessa käytetylle vaahtomuoville on myönnetty allergiavapaista ainesosista ja pölyämättömyydestä todistava kansainvälinen Certipur-sertifikaatti.