Sinfonia

Sänkymallisto

Koska unelmamme ovat erilaisia, yksi ratkaisu ei sovellu kaikille. Hienostunut Sinfonia-sänkymallisto tarjoaa kattavan valikoiman personointivaihtoehtoja, joilla varmistat täydellisen nukkumiskokemuksen. Loihdi unelmiesi Sinfonia-sänkykokonaisuus sopivan rungon, patjan, petauspatjan, päädyn, jalkojen ja verhoilukankaan avulla. Yksittäiskappaleina valmistettavan Sinfonian viimeistelystä vastaavat Unicon Kauhavan sänky- ja runkotehtaalla sekä ompelimossa työskentelevät ammattilaiset.

Sinfonia on sänky, joka vie sinut uniesi äärelle.

Unico-vuode-sinfonia-amber

Runkosänky

Pelkistetty  |  Ryhdikäs  |  Laadukas

Sinfonia-perheen runkosänky on tyylikkään pelkistetty makuuhuoneen kivijalka. Sängyn runko on kestävää kotimaista Kerto®puuta. Mukautuva Pocket-alajousitus luo perustan, jonka päälle voit valita muuntautuvasta viscoelastisesta erikoismateriaalista valmistetun Memory-älypatjan tai erikoiskorkean Pocket-pussijousituksen. Viimeistele nukkumiskokemus ylellisellä petauspatjalla.

 

80 x 200 cm  ›  90 x 200 cm  ›  160 x 200 cm  ›  180 x 200 cm

Unico-vuode-sinfonia-JE-oyster

Jenkkisänky

Näyttävä  |  Mukautuva  |  Viimeistelty

Sinfonia-perheen jenkkisänky on näyttävä makuuhuoneen keskipiste. Sängyn rakenne koostuu kahdesta kerroksesta. Alempi runkokerros on rakennettu kestävästä suomalaisesta Kerto®puusta ja koteloidusta pussijousistosta. Ylempään kerroksen voit valita muuntautuvasta viscoelastisesta erikoismateriaalista valmistetun Memory-älypatjan tai erikoiskorkean Pocket-pussijousituksen. Viimeistele ylellinen nukkumismukavuus valitsemallasi Unico-petauspatjalla.

 

160 x 200 cm  ›   180 x 200 cm

Unico-vuode-sinfonia-ms-griffin

Moottorisänky

Muuntautuva  |  Muhkea  |  Ylellinen

Sinfonia-moottorisänky on muuntautuva makuuhuoneen loikoilupaikka. Sängyn kauko­säätimellä mukautuva portaaton mekanismi mahdollistaa täydellisen nukkumisergonomian vaativaan makuun. Rakenna unelmiesi sänky valitsemalla patjaksi mukautuvan Memory-älypatjan tai erikoiskorkean Pocket-pussijousituksen. Viimeistele unelmiesi nukkumiskokemus ylellisellä petauspatjalla.

 

90 x 200 cm  ›   180 x 200 cm

Laatu näkyy materiaaleissa

Sinfonia-tuotteiden valmistusmateriaalit ovat huolella valittuja ja testattuja, josta osoituksena tuotteemme ovat saaneet kansainväliset Öko-tex- ja CertiPUR-sertfikaatit.

Öko-Tex-sertifioitu tuote ei sisällä terveydelle haitallisia aineita, kuten torjunta-aine-, raskas metalli- tai formaldehydijäämiä. CertiPUR-sertifikaatti todistaa, että tuotteissa käytetty vaahtomuovi on haitta-aineeton ja pölyämätön.

certipur-oeko-tex-sertifikaatit-transparent

Laatu näkyy materiaaleissa

Sinfonia-tuotteiden valmistusmateriaalit ovat huolella valittuja ja testattuja, josta osoituksena tuotteemme ovat saaneet kansainväliset Öko-tex- ja CertiPUR-sertfikaatit.

Öko-Tex-sertifioitu tuote ei sisällä terveydelle haitallisia aineita, kuten torjunta-aine-, raskas metalli- tai formaldehydijäämiä. CertiPUR-sertifikaatti todistaa, että tuotteissa käytetty vaahtomuovi on haitta-aineeton ja pölyämätön.

certipur-oeko-tex-sertifikaatit-transparent
unico-laatu-1

Luo unelmiesi sänky sinulle sopivilla ominaisuuksilla

Koska unelmamme ovat erilaisia, Sinfonia-perhe tarjoaa lukuisia valinnan mahdollisuuksia. Voit luoda vuoteestasi juuri sellaisen kuin haluat valitsemalla tarpeisiisi sopivan rungon, patjan, petauspatjan, päädyn, jalat ja verhoilumateriaalin.

Unico-Sinfonia-sänky-harmaa

Patja

Valitse Sinfonia-vuoteeseesi erikoiskorkea 7-vyöhykkeinen Pocket-pussijousitus tai 5-vyöhykkeinen viscoelastinen Memory-älypatja. Saatavilla on kaksi jäykkyyttä: Medium ja Hard, jotka voit valita erikseen parisängyn eri puolille.

Rungot

Mieti, millaista ulkonäköä ja ominaisuuksia toivot vuoteeltasi. Sinfonia-mallisto sisältää kolme erilaista runkoratkaisua – ryhdikkään runko­sänkyn, näyttävän jenkki­sängyn ja muuntautuvan moottori­sängyn. Sinfonia-rungot valmistetaan kotimaisesta Kerto®puusta.

Petauspatjat

Sinfonia-petauspatjat on valmistettu laadukkaasta vanu­tikatusta jousto­kankaasta. Tarjoamme Sinfonia-vuoteisiin neljä huippu­laadukasta, mutta erilaisia ominaisuuksia sisältävää vaihtoehtoa. Valitse suosikkisi Relax-, Supersoft-, Memory- tai Ultralux-malleista.

Verhoilumateriaalit

Valitse Sinfoniasi verhoilu upean samettisen Deluxe-kankaan 20:stä värivaihtoehdosta. Kangas on helposti puhdistettava ja soveltuu erinomaisesti myös allergiakoteihin.

Jalkavaihtoehdot

Tarjoamme Sinfoniaan useita tyylikkäitä
metallisia ja puisia jalkamalleja eri korkeus­­vaihtoehdoilla. Suositellut Sinfonia-jalat ovat Kantikaskartio, Shampanja, Vino metalli ja Tolppa.

Päädyt ja päätypenkit

Täydennä elegantti kokonaisuus vuoteen mukaisella kankaalla verhoillulla päädyllä ja päätypenkillä. Voit valita päätyyn napitetun Verdi- tai sileäpintaisen Forte-verhoilun. Päätypenkki toimitetaan aina napitetulla verhoilulla.

Jousitusrakenne

Sinfonia-tuotteisiin on saatavilla kaksi jousitusvaihtoehtoa, Pocket-pussijousitus ja Memory-erikoispehmuste. Patjat on lisäksi saatavilla kahdella jäykkyydellä: myötäilevällä Mediumilla ja jämäkälla Hardilla. Halutessasi voit valita eri jäykkyydet parisängyn eri puolille.

RS 7ZPoc Poc-web_transparent-2

Pocket

Pussijousitettu patja 7-vyöhykkeellä

Pocket-patjan erikoiskorkea pussijousitus on jaettu seitsemään vyöhykkeeseen. Vyöhykkeet reagoivat nukkujan painoon eri voimakkuuksilla ja antavat näin oikeanlaista tukea koko vartalolle. Jousiston ominaisuuksia lisää muokattava lantiovyöhyke, jonka jäykkyyttä voi muuttaa kääntämällä patjaa pituussuunnassa. Koteloidun rakenteen ansiosta myös patjan reunat kantavat hyvin. Supersoft-pintapehmuste viimeistelee ylellisen pehmeyden tunteen.

 

sinfonia-jenkki-visco-web_transparent-2

Memory

Viscoelastinen erikoispehmustettu
patja 5-vyöhykkeellä

Memory-sängyssä hyödynnetään lämpöön ja paineeseen reagoivaa viscoelastista erikois­pehmuste­materiaalia, joka mukautuu kehon painopisteisiin ja antaa erinomaisen tuen esimerkiksi selkäkivuista kärsivälle. Memoryn jouseton rakenne tarjoaa rauhoittavan nukkumis­kokemuksen, joka yhdessä keveän ja painottoman tunteen ansiosta vähentää mm. yöllistä kääntyilyn tarvetta. Materiaali jakaa kehon painon tasaisemmin ja laajemmalle alalle, jolloin pintapaine pienenee. Tämän johdosta pintaverenkierto paranee, ja kääntyilyn tarve vähenee. Tällöin yöllinen syvän unen määrä kasvaa, ja heräät aamulla paremmin levänneenä. Memory koostuu patentoidusta Memory-materiaalista sekä myötäilevästä tukivaahdosta.

 

Petauspatjat

Sinfonia-petauspatjat on valmistettu laadukkaasta vanutikatusta joustokankaasta. Petauspatjojen kolmella sivulla oleva vetoketju mahdollistaa niiden pestävyyden. Suosittelemme käyttämään erillistä petauspatjansuojaa, joka pidentää huomattavasti petauspatjan käyttöikää ja on helposti pestävissä esimerkiksi lakanoiden vaihdon yhteydessä.

 

80 x 200 cm  ›  90 x 200 cm  ›  160 x 200 cm  ›  180 x 200 cm. Saatavilla myös erikois­mitoissa.

Sinfonia Relax

Relax on muhkea ja pehmeä petauspatja, jolla viimeistelet vuoteeseesi ylellisen pinta­pehmeyden. Tuotteen sisus­pehmusteena on profiloitu kimmovaahto-erikoispehmuste.

› Kokonaisvahvuus n. 90 mm

Sinfonia Memory

Memory on visko­elastisesta erikois­pehmusteesta valmistettu petauspatja. Pehmuste reagoi nukkujan painoon ja lämpöön vähentäen samalla pintapaineen
tunnetta. Saatavilla pehmeällä Soft- ja jämäkällä Medium-jäykkyydellä.

› Kokonaisvahvuus n. 80 mm

Sinfonia SuperSoft

Sinfonia SuperSoft on muhkea erikois­­pehmuste, joka tukee vartaloa ja tasaa pintapainetta. Sopii erityisen hyvin pinta­pehmeyttä arvostavalle nukkujalle.

› Kokonaisvahvuus n. 80 mm

Sinfonia Ultralux

Ultralux-petauspatja sopii ylellisyyttä arvostavalle nukkujalle. Laadukas verhoilu­­materiaali yhdessä muhkean vanu­kerroksen ja myötäilevän kimmo­vaahdon kanssa muodostavat yksilöllisen kokonaisuuden.

› Kokonaisvahvuus n. 80 mm

Päädyt ja päätypenkit

Sinfonia-vuoteeseen on saatavilla kaksi päätyvaihtoehtoa: näyttävillä napituksilla viimeistelty muhkea Verdi sekä eleetön ja selkeälinjainen Forte. Päätyjen verhoilu­vaihtoehdot ovat samat kuin Sinfonia-malliston vuoteissa. Päädyn korkeuden voi säätää mieleiseksi mukana tulevilla säätöjaloilla.

Sinfonia-Verdi-paaty-elephant

Verdi-pääty

Sinfonia-Forte-paaty-scuba

Forte-pääty

Sinfonia-paatypenkki-limestone

Sinfonia-päätypenkki

Jalkavaihtoehdot

Sinfonia-tuotteiden elegantit suositusjalat ovat altaruuvattavia ja siten erittäin kestäviä. Sekä puu­valmisteinen Kantikaskartio ja metalli­valmisteiset Shampanja, Vino metalli ja tolppa ovat saatavilla useilla korkeusvaihtoehdoilla.

Kantikaskartio: Kuultovalkoinen 60087KV / Musta 60087MU / Pähkinä 60087PA / Tammi 60087TA / Kuultoharmaa 60087KH, 67/42 x 140 mm

Kantikaskartio
60087, 60088, 60089

Shampanja: Metalli 60076 / Metalli 60077 / Antrasiitti 60120 / Antrasiitti 60190, 55 x 120–190 mm

Shampanja
60076, 60077, 60120, 60190

Vino metalli: Kromi 60180KR / Mattamusta 60180MU / Kupari 60180KU / Antrasiitti 60180AN, 50/25 x 180 mm

Vino metalli
60180

Tolppa: Metalli 50014 / Antrasiitti 50014AN, 150 x 30/15 mm

Tolppa
50014, 50014AN

Verhoilukankaat

Voit valita Sinfonia-tuotteesi verhoilun 20:stä Lauritzon’sin Deluxe-kangasvaihtoehdosta. Deluxe on tyylikäs ja laadukas lyhytnukkainen samettikangas, jonka hohtava pinta luo Sinfoniaan intensiivisen ja elegantin tunnelman. Deluxe on kemiallisesti jälkikäsittelemätön ja koostumukseltaan likaa ja vettä hylkivä, jonka ansiosta se on helposti puhdistettava ja ympäristö- ja allergiaystävällinen.

Kotimaiset ja käsityönä valmistetut sohvat, vuoteet ja patjat.