Makuuhuoneeseen

Sängyt ja patjat

Sillä miten nukut yösi on suuri merkitys hyvinvointiisi ja terveyteesi. Siksi juuri sinun vartalollesi sopivimman sängyn ja patjan valitseminen on kullanarvoinen hankinta.

Unicon runsas ja korkeatasoinen valikoima takaa, että löydät varmasti yksilöllisen ja kehollesi sopivan vuoteen. Voit valita sänkyysi esimerkiksi teräksisen joustinpatjan tai älykkään viskoelastisen vaahtopatjan, erilaisia runko­ratkaisuja, leveyksiä, verhoilu­materiaaleja ja jalka­sarjoja. Viimeistele nukkumismukavuus sinulle sopivalla petauspatjalla.

Heaven By Unico

Sänkymallisto

Lakeus

Sänkymallisto

Scandic

Sänkymallisto

Sensus

Sänkymallisto

Sinfonia

Sänkymallisto

Valitse kotimainen Unicon sänky

Onko suosikkisi joustinpatja vai älykäs Memory-vaahtopatja?

Harvoin tulee ajatelleeksi miten merkittävässä roolissa patja on kokonaisvaltaisen hyvinvointimme kannalta. Me Unicolla valmistamme perinteisiä pussijousitettuja ja bonnel-jousitettuja patjoja sekä viskoelastisia vaahtopatjoja, jotka muotoutuvat kehon ympärille painon ja lämmön mukaan. Patjoja on saatavilla useilla kovuuksilla, joten kehollesi sopivin patja löytyy helpoiten kokeilemalla.

Unicon patjat ovat tilattavissa niin irrallaan kuin erilaisina valmiina vuoderatkaisuina: runkopatjasänkyinä, jenkkisänkyinä tai säädettävinä moottorisänkyinä.

Runkoratkaisuna jenkkisänky, runkopatja tai moottorisänky

Runkopatjasängyt sisältävät patjan lisäksi puuvalmisteisen runkorakenteen ja jalkasarjan. Jenkkisängyt ovat korkeita ja muhkeita sänkyjä, joissa pehmusterakenne on tuotteesta riippuen vain yläpatjassa tai myös alemmassa runkokerroksessa. Unicon moottorisängyt säätyvät molemmista päistä tuotteesta riippuen langattomalla tai langallisella kaukosäätimellä. Tuotteissamme käytetty Okin-moottori on hiljainen ja todettu luotettavaksi. Patjojen lisäksi tarjoamme korkealuokkaisia petauspatjoja.

Okin-moottorin käyttöohjeet:

Hankkimalla kotimaisen Unicon tuotteen teet kestävän valinnan

Ei ole ollenkaan sama minkä kotimaisen valmistajan tuotteen hankit. Meillä Unicolla on lähes 30 vuoden kokemus sänkyjen ja patjojen valmistuksesta, jonka ansiosta tiedämme tarkkaan millaiset ratkaisut tekevät vuoteesta kestävän ja hyvän nukkumiselle. Siksi voimme tarjota sänkytuotteillemme verrattaen pitkät ja kattavat tuotetakuut.

Unicon sängyt ja patjat suunnitellaan ja valmistetaan Kauhavalla omalla tehtaallamme. Hankkimalla kotimaisen, lähellä valmistetun sängyn ja patjan, tuet kotimaista työtä. Valintasi on samalla vastuullinen, sillä vältät ulkomaisen tuotteen kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä.

Kattava myyntiverkosto kattaa Suomen joka kolkan

Unicon sohvien ja sänkyjen myynnistä vastaa kymmenien itsenäisten kauppiaiden ja suurien huonekaluketjujen kumppaniverkosto. Tutustu paikallisen myymäläsi tarjontaan ja varmista suosikkituotteesi saatavuus myyjältäsi.

Koristeellinen kuva