tehty-suomessa-made-in-finland

Unico Finland Oy

Osaamista kolmannessa polvessa

 

Toimintamme perustuu laadukkaaseen toimintaan ja tuotemaailmaan. Palveluksessamme on yhteensä yli 100 huonekalualan ammattilaista. Kotimaisuus ja käsityö ovat erittäin tärkeässä roolissa Unicon toiminnassa. Kotimaiset raaka-aineet ja eri yksiköissä tapahtuva käsityö nostavat Unico-tuotteiden kotimaisuusasteen erittäin korkeaksi.

Suomalaisen työn puolesta

Kaikilla Unico-tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu­tunnus, joka kertoo korkeasta kotimaisuus­­asteesta ja osaltaan myös laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskunta­vastuullisuudesta.

Unicon tuotteiden materiaalit ovat huolella valittuja ja testattuja. Teemme yhteistyötä Allergia-, iho- ja astmaliitto ry:n kanssa. Tuotteissa käytetylle vaahtomuoville on muun muassa myönnetty materiaalin haitta-aineettomuudesta ja pölyämättömyydestä todistava kansainvälinen CertiPUR-sertifikaatti.

 

   

Vuoteiden tekijät

Liiketoiminta perhepiirissä ulottuu 1950-luvulle, jolloin sänkyjen valmistus käynnistyi Saaristen isoisän toimesta. Nykyisen, vuonna 1994 perustetun Unico Finland Oy:n omistavat veljekset Pasi ja Petri Saarinen, jotka valmistavat vuoteita kolmannessa suku­polvessa.

Yli 100 huonekalualan ammattilaista.

Laadun takeena modernit tuotantotilat ja tasokas henkilöstö

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kauhavalla, jossa on myös moderni sänky- ja runkotehdas, vaahtomuovi­leikkaamo, ompelimo sekä tuotteiden näyttely- ja koulutustilat. Yrityksen sohvatuotanto on keskitetty Lapualle. Unicon tuotantolaitokset käsittävät toimisto-, tuotanto- ja varastointitilaa yhteensä noin 31 000 m².

 

Siirry yhteystietoihin

Kotimaiset ja käsityönä valmistetut sohvat, vuoteet ja patjat.