Sensus

Kauhavalla valmistettava Sensus on korkealuokkainen sänkymallisto, jossa yhdistyy Unicon laadukas kädentaito ja harkitut raaka-aineet. Voit valita oman Sensus-vuoteesi runkopatjasänkynä tai kahdessa osassa säätyvällä moottoroidulla mekanismilla. Voit personoida Sensus-vuoteesi omalla suosikkiverhoilulla ja lisävarusteena saatavissa olevalla sängynpäädyllä. Runkojen valmistusmateriaali on kestävä kotimainen Kerto®puu.

Tuotteet

Runkopatjasänky


Tyylikäs Sensus-runkosänky on huippulaadukas kokonaisuus, jossa on kertakaikkisen mukava nukkua. Sensus-runkopatjasänky valmistetaan laadukkaiksi todettujen toimittajien korkealuokkaisista verhoilu- ja pehmuste­materiaaleista. Sängyn runkomateriaali on kotimainen kestävä Kerto®puu. Parisänky sisältää kaksi 80 cm leveää sänkyrunkoa.

 

Runkovaihtoehdot

  • 80 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
Sensus-runkopatjat

Moottorisänky


Elegantti, kestävillä ja hiljaisilla saksalaisilla Okin-moottoreilla varustettu Sensus-moottorisänky säätyy langattomasti molemmista päädyistä. Moottorisängyn runkomateriaali on kotimainen Kerto®puu. Tuote sisältää langattoman kaukosäätimen. Parisänky sisältää kaksi 90 cm leveää sänkyrunkoa.

 

Runkovaihtoehdot

  • 90 x 200 cm
  • 180 x 200 cm
Sensus-moottorisängyt

Tuotetiedot

Pehmusterakenne


Memory-vaahtopatjat

Sensus Memory -patjat valmistetaan viskoelastisesta tukivaahdosta, joka jakaa kehon painon tasaisesti laajalle alalle, jolloin pintapaine pysyy vähäisenä. Tämän johdosta pinta­verenkierto paranee, ja yöllisen kääntyilyn tarve vähenee. Tämän vuoksi patja antaa erinomaisen tuen esimerkiksi selkäkivuista kärsivälle.  Tällöin yöllinen syvän unen määrä kasvaa, ja heräät aamulla paremmin levänneenä.

Petauspatja


Tuotteeseen kuuluu muhkea, 10 cm vahvuinen Memory-petauspatja. Jäykkyysvaihtoehdot Medium tai Soft.

Verhoilu


Kankaat ja nahat

Käytämme tuotteissamme vain luotettavien toimittajien korkealaatuisia huonekalukankaita ja nahkoja. Voit valita tuotteen verhoilun pääsääntöisesti kymmenistä vaihtoehdoista. Kysy lisätietoa palvelevasta myymälästäsi.

Jalkasarja


Suositusjalka

Puinen kartiojalka, joka on saatavilla useilla eri väreillä.

  • Moottorisängyn suositeltu jalkakorkeus on 14 cm
  • Runkopatjasängyn suositeltu jalkakorkeus on 23 cm

 

Katso jalkamallit >

Lisävarusteet


Sängynpäädyt

Sensus mallistoon suunniteltu sängynpääty sisältää upean vaakaraidallisen koristetikkauksen, joka kiinnittää katseen.

Saatavilla olevat leveydet:

  • 160 cm
  • 180 cm

Takuu


Myönnämme tuotteillemme pääsääntöisesti 10 vuoden runko- ja jousitakuun. Tutustu tuotekohtaisiin takuuehtoihin myymälässä.

Sertifikaatit


Tuotteessa käytetylle kimmovaahdolle on myönnetty kansainvälinen CertiPUR®-sertifikaatti, joka takaa että tuote ei sisällä allergisoivia ja pölyäviä materiaaleja. Avainlippu­tunnus kertoo kotimaisesta valmistuksesta. Lue lisää materiaalien sertifioinneista↪.

 

      

Mistä tuotteita voi ostaa


Tuote on saatavilla valikoiduissa itsenäisissä huonekaluliikkeissä ympäri Suomen. Kysy suosikkituotettasi lähimmästä huonekalukauppiaaltasi. Katso kaikki Unicon jälleenmyyjät↪.

 

Kotimaiset laatusängyt ja patjat

Heaven By Unico

Sänkymallisto

Scandic

Sänkymallisto

Sinfonia

Sänkymallisto