Heaven By Unico

Heaven By Unico -vuodemallisto on sänkyteknologian mullistaja, joka ylittää vaativimmatkin odotukset. Patjat ovat viritetty äärimmäisen mukaviksi nukkua teknisillä innovaatioilla, laadukkailla valmistusmateriaaleilla ja ylivertaisella viimeistelyllä. Heaven By Unico -sänkymallistoon kuuluu viskoelastisella Memory-vaahtopehmusteella varustettu Elite-patja, Memory-vaahtopehmusteen ja EasyTouch-teräspussijousiston yhdistävä Fusion-patja ja ergonominen Revive-petauspatja ja sänkyrunkomallisto.

Heaven by Unico -malliston fiiliskuva

Tuotteet

Elite Memory -vaahtopatja


Kun arvostat vuoteessasi tinkimätöntä mukavuutta ja tukea, on valintasi Elite Air Feel™ Memory-patja. Patjan kerroksellinen pehmusterakenne muodostuu kaksikerroksisesta Memory Gel -vaahdosta ja Flex Comfort -tukivaahdosta. Memory Gel -pehmuste muotoutuu nukkujan painoon jakaen sen tasaisesti laajalle alueelle. Patja on hiostamaton ja rakenteen vuoksi kehon tuottama pintapaine ja yöllisen kääntyilyn tarve pysyy vähäisenä. Lopputuloksena nukut paremmin keskeytyksettä. Nukkumismukavuus kannattaa maksimoida tilaamalla patja Heaven-malliston oman Lounge-vuoderungon ja ergonomisten geelityynyjen kanssa.

 

Kokovaihtoehdot

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 120 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
Elite-patja

Fusion Nano Cool -yhdistelmäpatja


Heaven Fusion Nano Cool Memory™ -patjan pehmusterakenne on yhdistelmä joustinpatjan napakkuutta ja älykkään muistivaahdon muotoutuvuutta. Fusion-patja sisältää nimittäin sekä Memory-vaahtopehmusteen että EasyTouch-teräspussijousiston. Muotoutuva Memory-vaahto mukautuu kehon lämmön ja painon mukaan ja ehkäisee samalla ikävän tuntuista pintapaineen muodostumista. EasyTouch-jousiston erillisiin pusseihin sijoitetut jouset taas reagoivat yksilöllisesti kehon liikkeisiin. Tuloksena on patja, joka tarjoaa täysin ylivertaisen nautinnollisen nukkumiskokemuksen ja ylivertaisen tuen. Fusion-tuote verhoillaan hengittävällä NanoCool™ -huonekalukankaalla, joka ansiosta tuote on mukavan viileä läpi yön. Fusion-patja on parhaimmillaan Heaven-malliston Lounge-rungon, malliston omien tyynyjen ja vuodevaatteiden kanssa.

 

Kokovaihtoehdot

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 120 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
Fusion-patja

Revive-petauspatjat ja vuoderungot


Revive Air Feel™ Memory Ergo -petauspatjat täydentävät vuoteiden ylivertaisen nukkumiskokemuksen. Petauspatjojen hengittävä ja lämpöä johtava verhoilumateriaali tuotteen mukavan viileänä läpi yön. Revive-sijauspatjan voi tilata napakan kovalla hard-jäykkyydellä ja ylellisen pehmeällä soft-jäykkyydellä. Tuotteiden irroitettava päällinen mahdollistaa vesipesun. Petauspatjan voi yhdistää Revive-malliston sänkyrunkoihin sekä Heaven Elite- tai Fusion-patjoihin. Revive-sänkyrungot ovat saatavilla runkosänkyalustana ja säädettävänä moottoroidulla mekanismilla.

 

Sijauspatja kokovaihtoehdot

 • 90 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
Revive-runkopatjasänkypaketti

Tuotetiedot

Pehmusterakenne


Elite-patja

 • Pehmustemateriaali: kolmekerroksinen Memory-älyvaahto
 • Lämpöä tasaava kangasverhoilu

 

Fusion-patja

 • Pehmustemateriaali: Memory-älyvaahto ja EasyTouch-teräsjousisto
 • Pehmuste sisältää myös lämpöä suodattavaa bambuhiiltä
 • Lämpöä tasaava Nano Cool -kangasverhoilu

Lounge-vuoderungot


Elite- ja Fusion-patjat ovat tilattavissa yhdessä paketissa laadukkaan Lounge-vuoderungon kanssa, joka toimii sänkyrakenteen alustana. Lounge-runko on saatavana runkosänkyformaatissa ja portaattomasti säätyvänä moottoroituna runkona. Lounge-rungot valmistetaan kotimaisesta Kerto®-puusta. Lounge-vuoderungot valmistuvat Unicon Kauhavan tehtaalla.

Tyynyt ja petivaatteet


Heaven By Unico -malliston omat Air Feel™ Memory -tyynyt tarjoavat täydelliselle yöunelle viimeisen silauksen. Malliston anatomisesti muotoillut geelimateriaalia sisältävät tyynyt tarjoavat erinomaisen tuen niskan ja hartiaseudun lihaksistolle. Heaven-malliston pehmeät ja raikkaan värikkäät vuodevaatteet ovat valmistettu vastuullisesti kestävästä materiaalista. Mallistoon kuuluu suojalakanat, tyynyliinat sekä joustolakanat.

Jalkasarja


Suositusjalat

Lounge-sänkyrungot ja Revive-sängyt varustetaan tyylikkäillä jalkasarjoilla. Mallistoon kuuluvat jalkavaihtoehdot ovat puinen pyöreäkartio, puinen kantikaskartio, metallinen shampanjajalka ja metallinen putkijalka. Jalkojen korkeudet ovat 180 / 230 mm.

 

   

 

Katso Unicon jalkamallit >

Lisävarusteet


Heaven By Unico -mallisto tarjoaa kaksi sängynpäätyä – Gold ja Diamond. Päädyt ovat yhdistettävissä sekä Lounge-vuoderunkoihin että Revive-sänkyihin.

 

Gold- ja Diamond-sängynpäädyt

 • Tyylikkään vähäeleinen Gold-pääty soveltuu upeasti hillittyyn ympäristöön. Gold-pääty on saatavilla mustalla, valkoisella ja harmaalla verhoilukankaalla.
 • Upea Diamond-pääty on varustettu kätevällä säilytyslokerolla. Säilytyslokero sisältää liiketunnistimilla toimivat valot ja usb-pistokkeet.

Takuu


Myönnämme tuotteillemme pääsääntöisesti 10 vuoden runko- ja jousitakuun ja Memory-vaahtopatjalle 5 vuoden painumattomuustakuun. Tutustu tuotekohtaisiin takuuehtoihin myymälässä.

Sertifikaatit


Malliston vuoderungot ja sängynpäädyt ovat valmistettu kotimaassa, jonka vuoksi niille on myönnetty avainlipputunnus. Kaikki Heaven By Unico -malliston patjat ovat Oeko-Tex (Öko-Tex) sertifioituja. Oeko-Tex takaa tuotteen haitta-aineettomuuden. Lue lisää materiaalien sertifioinneista↪.

 

    

Mistä tuotteita voi ostaa


Tuote on saatavilla valikoiduissa itsenäisissä sekä Stemman huonekaluliikkeissä ympäri Suomen. Kysy suosikkituotettasi lähimmästä myymälästä. Katso kaikki Unicon jälleenmyyjät↪.

 

Itsenäiset kauppiaat

Heaven by Unicon Jälleenmyyjät

Hamina Stemma Hamina
Helsinki Unille Helsinki
Huittinen Stemma Huittinen
Ilmajoki Lähdesmäki Ilmajoki
Imatra Kaluste Kaakko Imatra
Joensuu Stemma Joensuu
Jyväskylä Stemma Jyväskylä
Kauhajoki Topeekan Kaluste
Kittilä Tunturikaluste
Kouvola Unille Kouvola
Kuopio Stemma Kuopio
Kuusamo Stemma Kuusamo
Lahti Stemma Lahti
Lappeenranta Kaluste Kaakko Lappeenranta
Masku Stemma Masku
Nummela Stemma Nummela
Oulu Stemma Oulu
Pieksämäki Stemma Pieksämäki
Pori Porin Kalustetalo
Porvoo Unille Porvoo
Riihimäki Stemma Riihimäki
Rovaniemi Kaluste Varrio
Tampere Kotikalustamo
Tornio Stemma Tornio
Vaasa Lähdesmäki Vaasa
Vantaa Stemma Porttipuisto
Ylivieska Stemma Ylivieska
Ylöjärvi Juurikivi

Kotimaiset laatusängyt ja patjat

Lakeus

Sänkymallisto

Sensus

Sänkymallisto

Sinfonia

Sänkymallisto