Sinfonia

Korkealuokkaisin tuoteperheemme – Sinfonia-sänkymallisto on suunniteltu kaikille meille, jotka eivät tyydy kompromisseihin. Sinfonia-vuoteiden kohdalla voit kokea miltä intohimoinen suunnittelu, kotimainen kädentaito ja huolella valitut raaka-aineet todella tuntuvat. Varmista tinkimättömät yöunet räätälöimällä Sinfoniasta mieltymyksesi mukainen sänkykokonaisuus sinulle sopivilla pehmustemateriaaleilla ja runkoratkaisuilla. Persoonallisen ulkonäön varmistat verhoilumateriaaleilla ja jaloilla. Tilauksesta yksittäiskappaleina valmistettavan Sinfonian viimeistelystä vastaavat Unicon Kauhavan sänkytehtaalla työskentelevät hyvän unen asiantuntijat.

Unico_Sinfonia_Interior_1120

Tuotteet

Runkopatjasänky


Sinfonia-perheen runkosänky on tyylikkään pelkistetty makuuhuoneen kivijalka. Sängyn runko on kestävää kotimaista Kerto®puuta. Mukautuva Pocket-alajousitus luo perustan, jonka päälle voit valita muuntautuvasta viskoelastisesta erikoismateriaalista valmistetun Memory-älypatjan tai erikoiskorkean Pocket-teräspussijousituksen. Viimeistele nukkumiskokemus ylellisellä petauspatjalla.

 

Kokovaihtoehdot

 • 80 x 200 cm
 • 160 x 200 cm (2 kpl 80 x 200 cm)
Unico-sinfonia-RS-180-limestone-768x569-B

Moottorisänky


Sinfonia-moottorisänky on muuntautuva makuuhuoneen loikoilupaikka. Sängyn kauko­säätimellä mukautuva portaaton mekanismi mahdollistaa täydellisen nukkumisergonomian vaativaan makuun. Rakenna unelmiesi sänky valitsemalla patjaksi mukautuvan Memory-älypatjan tai erikoiskorkean Pocket-teräspussijousituksen. Viimeistele unelmiesi nukkumiskokemus ylellisellä petauspatjalla.

 

Kokovaihtoehdot

 • 90 x 200 cm
 • 180 x 200 cm (2 kpl 90 x 200 cm)
Unico-sinfonia-griffin-768x569

Jenkkisänky


Sinfonia-perheen jenkkisänky on näyttävä makuuhuoneen keskipiste. Sängyn rakenne koostuu kahdesta kerroksesta. Alempi runkokerros on rakennettu kestävästä suomalaisesta Kerto®puusta ja koteloidusta pussijousistosta. Ylempään kerroksen voit valita muuntautuvasta viscoelastisesta erikoismateriaalista valmistetun Memory-älypatjan tai erikoiskorkean Pocket-teräspussijousituksen. Viimeistele ylellinen nukkumismukavuus valitsemallasi Unico-petauspatjalla.

 

Kokovaihtoehdot

 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
Unico-sinfonia-JE180-768x569-B

Tuotetiedot

Pehmusterakenne


Pocket-teräsjousitus tai Memory-vaahtopehmuste

Valitse Sinfonia-vuoteeseesi erikoiskorkea 7-vyöhykkeinen Pocket-pussijousitus tai 5-vyöhykkeinen viskoelastinen Memory-vaahtopehmuste. Saatavilla on kaksi jäykkyyttä, jotka voit valita erikseen parisängyn eri puolille.

Petauspatja


Tarjoamme Sinfonia-vuoteisiin neljä huippu­laadukasta petauspatja­vaihtoehtoa. Sinfonia-petauspatjat valmistetaan laadukkaasta vanu­tikatusta jousto­kankaasta.

 • Relax-kimmovaahto, 90 mm
 • Memory-älyvaahto, 80 mm
 • Supersoft-erikoispehmuste, 80 mm
 • Ultralux-erikoispehmuste, 80 mm

Verhoilu


Deluxe-verhoilukangas

Voit valita suosikkivärisi samettisen Deluxe-verhoilukankaan 20 värivaihtoehdosta. Deluxe-verhoilukangas on helposti puhdistettava ja soveltuu erinomaisesti myös allergiakoteihin.

Jalkasarja


Suositusjalat

Tarjoamme Sinfoniaan useita tyylikkäitä metallisia ja puisia jalkamalleja eri korkeus­­vaihtoehdoilla.

 • Suositeltu jalkakorkeus 23 cm / 14 cm

 

Katso jalkamallit >

Lisävarusteet


Sängynpäädyt ja päätypenkki

Täydennä elegantti kokonaisuus Sinfonian mallistoon suunnitellulla sängynpäädyllä. Saatavilla on kaksi mallia: napitettu Verdi-sängynpääty ja sileäpintainen tikkisaumainen Forte-pääty. Päätypenkki toimitetaan aina napitetulla verhoilulla.

Takuu


Myönnämme tuotteillemme pääsääntöisesti 10 vuoden runko- ja jousitakuun. Tutustu tuotekohtaisiin takuuehtoihin myymälässä.

Sertifikaatit


Tuotteessa käytetylle kimmovaahdolle on myönnetty kansainvälinen CertiPUR®-sertifikaatti, joka takaa että tuote ei sisällä allergisoivia ja pölyäviä materiaaleja. Avainlippu­tunnus kertoo kotimaisesta valmistuksesta. Lue lisää materiaalien sertifioinneista↪.

 

   

Verhoilut ja jalkasarjat

Mistä tuotteita voi ostaa


Tuote on saatavilla valikoiduissa itsenäisissä huonekaluliikkeissä ympäri Suomen. Kysy suosikkituotettasi lähimmästä huonekalukauppiaaltasi. Katso kaikki Unicon jälleenmyyjät↪.

 

Heaven by Unicon Jälleenmyyjät

Hamina Stemma Hamina
Helsinki Unille Helsinki
Huittinen Stemma Huittinen
Ilmajoki Lähdesmäki Ilmajoki
Imatra Kaluste Kaakko Imatra
Joensuu Stemma Joensuu
Jyväskylä Stemma Jyväskylä
Kauhajoki Topeekan Kaluste
Kittilä Tunturikaluste
Kouvola Unille Kouvola
Kuopio Stemma Kuopio
Kuusamo Stemma Kuusamo
Lahti Stemma Lahti
Lappeenranta Kaluste Kaakko Lappeenranta
Masku Stemma Masku
Nummela Stemma Nummela
Oulu Stemma Oulu
Pieksämäki Stemma Pieksämäki
Pori Porin Kalustetalo
Porvoo Unille Porvoo
Riihimäki Stemma Riihimäki
Rovaniemi Kaluste Varrio
Tampere Kotikalustamo
Tornio Stemma Tornio
Vaasa Lähdesmäki Vaasa
Vantaa Stemma Porttipuisto
Ylivieska Stemma Ylivieska
Ylöjärvi Juurikivi

Kotimaiset laatusängyt ja patjat

Lakeus

Sänkymallisto

Heaven By Unico

Sänkymallisto

Scandic

Sänkymallisto